Vardag – here I come…

Vad det är härligt med en helt vanlig vardag. En dags som liksom lunkar på. Men inte hur som helst utan så som jag har planerat den. Och jag har planerat. Investerat mycket tankar och omsorg i, hur vill jag att en bra vardag skall se ut. vad vill jag att den skall innehålla. 

Vad det är härligt med en helt vanlig vardag. En dags som liksom lunkar på. Men inte hur som helst utan så som jag har planerat den. Och jag har planerat. Investerat mycket tankar och omsorg i, hur vill jag att en bra vardag skall se ut. vad vill jag att den skall innehålla. 

Absolut träning, så det ligger som en stomme i min vecka, och idag tisdag så går jag och simmar. 2000 meter som mest är bröstsim, men som jag försöker öva in crawl i. Och universum eller en av de naprapater jag går till hör, så idag fick jag ett namn på en sim PT. Ett par lektioner med henne kanske ger lite extra precis som det gjorde med skidåkningen i vintras. Jag hamnade liksom i armarna på Christer Skoog som tränat landslaget i längdskidåkning och nu var Daniel Tynells tränare. Ett par pass med honom gjorde absolut skidåkningen till ett nytt äventyr. Fick upp ögonen för en del som gav mig nytt fokus. Så kul, så började jag öva det. 

Kanske kan det bli så med simningen också. Och med cyklingen, för där har jag en innestående tur med en elitcyklist, som erbjöd sig att cykla lite med mig. 

Så jag verkar just nu bara behöva öppna famnen och ta emot det inspirerande som kommer till mig. 

Och som kronan på verket. Att träna med Världsmästarinnan i Fitness Else Lautala.. det slår mycket. Inte för jag vet vad som är möjligt att snappa upp med henne, men på plats skall jag vara och mycket glad för att jag monterat ner en hel del av – kan själv, behöver ingen, syndromet och nu tar jag emot, tar rygg på de som löst ekvationerna före mig och som jag kan identifiera mig med. Så livet är ett kul äventyr absolut. 

Men träning är inte allt i en bra dag. Näring är superviktigt för jag är på en viktminskningsresa och jag är en totalbeliever när det kommer till att bra näring är en del i ett kvalitetsliv. Det finns inga genvägar på det. Herbalife shaker till frukost med Aloe Vera juice och örtdryck. Det är definitivt en del i stommen i en bra vardag. Varje dag. 

 Jag har nått dithän, att jag har börjat plocka fram de där kläderna, som jag längtat till och som jag vägrat att släppa ifrån mig. Dock det är lite kvar innan de sitter så där snyggt som jag vet att de kan. 

Sen mitt jobb, som jag tycker så mycket om. Det är en förmån att ha fått / gett mig möjlighet att ”nosa mig fram till ” detta är något som jag verkligen trivs med. Att jobba som psykolog, som terapeut och coach. Att få bidra till att människor i sökandet efter, hur skapa ett bättre liv, är så så så gott. Meningsfullt varenda dag. 

Till det så kommer min Herbalife verksamhet som ger mig personligen utrymme för så mycket växt, så  många oväntade upplevelser. Nya infallsvinklar, ny teknik, nya frågor att lösa, som håller behovet av att utvecklas tillfredsställt. Som min ena son sa häromdgen. Mamma det är häftigt med dig, för du är ju en riktig teknikfreak. Och på något sätt, ja. 

och att växa som människa mitt i vardagen – det tycker jag är ett bra liv. 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras