Å det är snart julafton…. ungefär

Jag håller på att göra om min hemsida. www.vadenmark.com kommer att få en rejälansiktslyftning. Det känns så spännande, och roligt med alla funktioner. Skillnaden i möjligheten att göra tillägg, förändringar och uppdateringar som t o m jag kommer att klara. Vilken hit. Tänk att det finns så många som är så duktiga på så mycket. Jag är absolut stolt över det jag är riktigt bra på, och det är relationen till sig själv och andra.

Jag håller på att göra om min hemsida. www.vadenmark.com kommer att få en rejälansiktslyftning. Det känns så spännande, och roligt med alla funktioner. Skillnaden i möjligheten att göra tillägg, förändringar och uppdateringar som t o m jag kommer att klara. Vilken hit. Tänk att det finns så många som är så duktiga på så mycket. Jag är absolut stolt över det jag är riktigt bra på, och det är relationen till sig själv och andra. Jag träffar ofta så rätt när jag lyssnar in, hur det känns och hur besvikelser och sårade känslor etc har låst till och byggt försvar runt en människas omtåliga själ. Så att samtala med mig är absolut värt sitt pris och lite till många gånger. 

Och jag själv är just nu såååå tacksam för att vi har olika kompetenser. Att det finns de som kan tekniken, websidor etc. Och nu, nu är det kanske bara någon dag bort innan min nya www.vadenmark.com är uppe på nätet. Grrrr, vad kul…. det är som dagen före julafton… Gillar du den?

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras