Tillbaka till det mer organiserade livet

Idag var en dag då det var kallare än jag beräknat. Sommarklänningen räckte inte riktigt, utan längtan efter en tröja infann sig.

Idag var en dag då det var kallare än jag beräknat. Sommarklänningen räckte inte riktigt, utan längtan efter en tröja infann sig. Hmmm, är den på väg att ta slut, denna otroliga sommar?

Jag har varit mycket på resande fot i år. Till många olika platser.  Bland annat var jag en av ledarna på Sätt en ny kurs för ditt liv. Vilken vecka! Vilka förändringar i tankar och livslustönskningar. Nästa år… vecka 2 i augusti den rekommenderar jag varmt till varenda en som vill komma i djupare kontakt med sitt sanna jag. Skala bort polityren och de där attityderna som egentligen vi bygger upp som skydd för att inte dra på oss obehag. Att istället komma dithän, att vi säger ja till den vi genuint är. Vilken befrielse och vilken trygghet som kommer ur det.  Vik veckan i nästa års kalender är mitt tips.sites/default/files/10590691_917413961607672_9211384039854278220_n.jpg

Det har varit en blandad kompott med aktiv semester & hälsosamt och mer av förlustelse. Var lite orolig för prislappen. Hur skulle den se ut, när jag ställde mig på skannern igen?  Utsvävningarna har definitivt varit fler än jag brukar ge mig hän i.  Så många olika miljöer och möten med människor, som lever på sina sätt och där mitt inte alla gånger stämde.

Dock jag reser ingenstans utan att ha min Herbalife mat med mig. Alltid. Det finns ju otroliga möjligheter att hålla sin linje till frukost och oftast lunch. Då är det shake som gäller med alla tabletterna. De är portionsförpackade i lilla dosetten, som klarar en dag. Sedan örtdrycken – så gott att ha i ryggsäcken eller väskan och kunna njuta av varm eller kall beroende på väder och vind.

Sen middagen har blivit betydligt yvigare än vanligt. Så det var här, som oron kom in. För jag vill inte behöva starta om igen.  Jag ville inte ha fått tillbaka ett endaste kilo. Jag njuter nämligen så av att mer och mer kommit tillbaka till min bästa form.

Medvetenheten om prislappen har nog hjälpt mig att mot många odds hålla en slags begränsning, för när jag väl kom hem och skannade mig… 0,2 kg lättare. Vätskenivån ungefär detsamma som för 1 månad sedan. Fettprocenten också… Min metaboliska  ålder lika… Vad skall jag säga mer än… å vad roligt.  Mitt aktiva liv hade räckt för att betala dessa utsvävningar. Det har varit en hel del cykling och det har varit Tabata pass på olika ställen. Superträning vill jag säga och direkt passa på att bjuda in dig att ta en titt på www.24fitclub.se/evva  Det finns massor att ta del av.

sites/default/files/10345833_10152196810016651_5140348579255784854_n.jpg

Det är så enkelt att bygga upp goda vanor med Herbalife näringen, också den yttre. Jag reser inte utan den heller. Nu finns ju schampoo, balsam, bodylotion, aloegel etc i små reseförpackningar. Hudprodukterna likaså. Näring och skydd för huden. Huden utsätts för mycket mer påfrestningar än vi vanligtvis är medvetna om. Så rengöring morgon och kväll respektive dag och nattkräm absolut. Super skriver jag.

Aloe gelén måste få en egen rad… vilken upplevelse. Jag hade fått någon form av insektsbett på ryggen och gick och kliade mig gång på gång. Det gjorde ju egentligen saken bara värre, men det irriterade så. Aloe gel… jag har ju den med, och fick hjälp att smörja in mig där det irriterade som mest. Tog det möjligen 5 min innan det var helt lugnt. Vilken välsignelse och det höll i sig.

Jag har gjort diverse olika cykelturer i sommar. En Mälaren runt på två dagar och en cykel/båtturer i Finlands skärgård över Kökar mot Åland  och sen över mot Grisslehamn och Furusund. Underbart sätt att röra sig. Lugnet som kommer av att vara i tystnad med sig själv, om än vi var 8 personer på den sista turen. Dofterna som slår emot en. Vattnet som ligger och lockar på så många ställen och säger… kom och bada. Cykla inte bara förbi.sites/default/files/10603770_714266718645405_6150650648955948433_n.jpg

Detta är livskvalité och hela tiden använde vi oss av Herbalife produkterna. PROLONG i vattenflaskorna och HYDRATE. SNACKS  som komplement. EXPRESSBARS där det var lite långre tid till lunchstoppen. Inte en dag kändes det, som om hungern tog överhanden, utan bränslet var verkligen på plats hela tiden. Också när motvinden var kopiös, vilket den var ena dagen. Gud vad vi fick kämpa. Det fick vi göra sista dagen från Grisslehamn till Furusund också. Jag hade hängt kvar i någon form av  finsk tid, när jag såg i kalendern efter avgångstid på färjan och plötsligt på svenska sidan… hjälp båten går en timma tidigare. Då gällde det att trampa på. Så fokus och inte släppa av all packning till trots. Nejden bjöd på många bra träningsbackar, vilket  egentligen är uppskattat , för snart bär det ju av mot Prag på cykel och då testas både psyke och kroppsstyrka tänker jag.

All denna rörelse är jag tacksam över. Det gjorde att jag höll min kaloribudget. Det är annars svårt och lätt bedrägligt. Forskarna pekar på att de flesta önskedrömmer om att träning skall göra oss smalare, och det verkar inte fungera så.

Här kommer en riktigt intressant länk…https://cergntnu.wordpress.com/2014/08/13/why-is-it-so-hard-to-loose-waight-only-with-exercise/

En underbar sommar drar mot sin förändring och jag känner mig beredd att sätta igång med mitt arbete lite mer fokuserat och inrutat igen. Dags att plocka upp de där goda vanorna, om än mitt gym är stängt i flera månader p g a vattenläckor och Kronobergsbadet.. ja likaså… kaklet visade sig ha allvarliga släpp, så där är inte satt någon ny öppningstid än. Så nu gäller det att få plats på kringliggande träningscenter, och njuta extra av det extra Tabatapassen i Landstingsparken.

Titta gärna på gruppen LivsstilsCenter Pontonjären – där ligger nu kalendern för alla aktiviteter som vi har i vår lokal. Dock det sker massor på många ställen. Jag tipsar gärna.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras