En härlig nyårsafton – ett avslut på 2016 och ett Gott Nytt År

 

ETT GOTT SLUT… och ETT GOTT NYTT ÅR. 

 

ETT GOTT SLUT… och ETT GOTT NYTT ÅR. 

 

En skälvande slutdag där 2016 är på väg att komma till ett avslut och 2017 ta vid. 

Jag vill tacka för alla små och större kontaktytor, som vi har haft under året som gott. Ett år som gått.  Ett år. Ett kalenderår? Ett år fyllt av upplevelser, varav många stannat som minnen. Goda minnen? Svåra minnen? Det som gör ont blir ofta en lång tid. Det goda, mysiga, berikande… så fort det kan gå. Mitt personliga fyllt med mycket. Störst kanske att fylla år – 70 år. Det var en gammal människa en gång i min värld. Idag? Nej, den busiga, levnadsglada Eva lever. Dock med mycket större perspektiv. Med en förmåga, som jag så uppskattar… att kunna tänka lite längre än just nu. Whaooo, så många erfarenheter att komma dithän. Att tänka efter före.

 Sen jag har blivit farmor igen. Oskar o Lollo har nu tre döttrar. Det är en mäktig trio. En liten Paola, som också jag fått välkomna in i världen. 


Arbetsmässigt ett gott ”flow”. Att få möjligheten att berika andra människors tänkande och bidra till att deras verklighet blir mer hanterbar. Mer i den riktning som de önskar. Det gör gott i min själ. Jag älskar känslan. Vad innefattar berikande? Ja jag räknar med hela det, som jag kallar Skuldkontot till dig själv. Kolla gärna på www.vadenmark.com.  Vårt liv i livet. Hur vi tar hand om oss själva, om våra relationer, om våra önskningar och drömmar, om våra kroppar. Jag  vet, min kompis Rani hon beskrev det alltid som Kroppen – det är vårt tempel. Och så är det också för mig. Kropp och själ i harmoni. 

 

Kanske rätt att säga själen det är min profession och kroppen min passion. Vi är så till korta komna, när kroppen inte mår väl. När vi  brustit i vår omsorg och inte längre gillar den vi ser i spegeln. När vi har släppt efter för mycket av att stoppa i oss, och i synnerhet det som inte är bra för oss. Tänkt att vi skall träna, i morgon kanske eller. 

Överallt runtikring oss finns de, som vill att vi skall bli konsumenter, också av så mycket som är dåligt för oss. Och rätt var det är, så ser vi prislappen just i spegeln och kanske också i plånboken. 

 

Tid att verkligen stanna upp och tänka igenom… eller bara släppa taget och nu är det firande som gäller? Jag skriver Ett gott avslut och ett riktigt gott nytt år 2017.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras