Men vad händer?

Hjälp, jag har ju mat på spisen, som jag lämnade. Vilken tur att jag kände doften av grytan, annars hade jag banne mig bränt vid och kanske värre än så…
Vad fräscht det doftar.Nystädat? Luktar det fräscht?  Det var ju roligt. Nej, det känner inte jag. Man blir som hemmavan.
Herbalifes Hand & Body Lotion, ja visst doftar den fantastiskt. Så där bara en svag, härlig, fräsch doft. Nästintill förförisk. Eller har de ändrat konceptet? Tänk jag känner ingenting. 
Jag njöt av inte bara räkor utan havskräftor också. Jag slog till. Skalen blev liggande i soporna. Men vad konstigt, räkskal brukar ju lukta efter nästan en dag, men nu har jag ju glömt att slänga soporna. Vad konstigt att det inte luktar.
Eller luktar ingenting eller? Näsan i kaffeburken, nej inte kaffet heller. Ja, jag dricker ju inte särskilt ofta så det har väl gott ut för länge sedan eller…..Vad är detta? 
Det smyger sig på en liten tanke, som nästintill bara måste utforskas i oändlighet. Luktar ingenting? Igges bajsblöja i soporna, den måste ju lukta. Nej,
Alltså jag fattar inte eller gör jag det? Fick det några konsekvenser i alla fall? Den där Coronan som jag under flera veckor med hosta tänkte, jamen det finns ju vanlig hederlig förkylning. Det är influensatider, ja det kan ju faktiskt vara det, som jag fått. Eller jag vet, jag blev kall den där snålblåsiga promenaden. Det sätter sig lätt i luftvägarna.
Så fick jag en signal från ena sonen som sa, vi har fått Corona och vi sågs ju, och du har ju sån hosta, så du kanske borde testa dig. Mmm drive in test – efter komplicerad bokning. ( Apropå, det var nog det snårigaste jag varit i kontakt med)
Jo, svaret kom och det var positivt.
Jag som inte hade fler symptom än hosta, och lite nästäppa. Ingen feber, inte ont i kroppen och då ingen extrem trötthet eller så.
Så det där genomlevde jag relativt smärtfritt. Det var ju ändock mellandagar och  nyår och det gick att vara i karantän rätt smärtfritt. Så gav sig hostan successivt och jag kände mitt liv återkom ganska okomplicerat. Plus bonus nu kunde jag ju röra mig lite friare.
Men luktsinnet, vart har det tagit vägen? Nej det är borta.
Inte ens koriander ovanpå torsken doftade någonting. Nej, det är borta. Må det inte vara för alltid tänker jag och reflekterar vidare över konsekvenserna. Tänk om inte brandvarnarna funnits som låter, näsan fungerar ju inte som larm. Nej, detta är inte helt oskyldigt.
Så går jag och doftar, ja t o m på blommorna. Finns det inget som doftar tillräckligt starkt för att ta sig igenom till något doftsinnesrest någonstans. Grrrrr, och ändå så mycket, mycket , mycket värre det kunde ha varit.
Nej, ingenting avslöjar någonting.
Views All Time
Views All Time
19
Views Today
Views Today
1
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras