Kan man vara lycklig, berörd, utmanad, sorgsen på en gång?

Tänk att kunna få lyssna  på Sommarpratarna. #SR P1 Sommar&Vinter

En jätte eloge till er som producerar detta. ❤️ Att få en längre, fylligare livsberättelse från de olika pratarnas livserfarenheter och perspektiv. Den ena efter den andras.

Jag blir lycklig, berörd, berikad och så mycket större perspektiv och förståelse. Människor tankar som mejslats fram er erfarenheter, kunskaper från ett helt liv. Inga korta, snabba, rappa repliker som boxningsslag. Som egentligen ger så lite.

Däremot dessa djupare perspektiv som ger förståelse för, hur åsikter formats och i vilka sammanhang, just detta tänker jag vi människor behöver för att inte egoism, dömande och avståndstagande skall ta över oss. Det främmande, så lätt det blir hotfullt.

En helig stund blir dessa program för mig. Jag vill verkligen inte missa ett enda. 🙏 

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.