Äntligen är det vardag igen

Äntligen är det som lite vardag igen. Vad säger jag? Jo, jag tycker, att det är skönt att hitta till mina utmejslade bra vanor.

Äntligen är det som lite vardag igen. Vad säger jag? Jo, jag tycker, att det är skönt att hitta till mina utmejslade bra vanor. Det har tagit mycket utforskande, övande och prövande att bygga dem, så de är så värdefulla. Att vara på gymmet 6.00 i morse. Jo, det var frestande en stund att igen säga, Eva, du är en fri människa. Du får göra det du vill. Du måste inte gå upp och gå iväg. Det var lite trögt. Det bästa dock min kropp svarade på det jag allra helst vill. Det jag har sagt till mig under dagtid, vaken, utvilad när jag tänker klart, och där jag dragit upp riktlinjerna för mitt liv. Jag vill träna 5 gånger i veckan och allra bästa tiden för mig är tidigt på morgonen. Då är det gjort. Allt därutöver är bonus.
Sen direkt efter träningen i bastun efteråt – en shake att njuta av. Super start på dagen. Det är tydligt och klart. Jag är så tacksam, att jag unnat mig att tänka igenom, hur jag vill ha det, och det gäller inte bara träningen. Det gäller hur jag vill umgås med mina barn och deras familjer, mina vänner, syskon, nya kontakter etc. Vad vill jag ge till mig av utveckling? Var? Hur? Vad vill jag uppnå med min affärsverksamhet? Nya mål?

Efter en spännande sommar med flera cykellopp, med Waterfall Triathlon, och vilken festlig upplevelse det var. Jag kom etta i min årskull och inte vet jag, hur många som deltog, dock ser jag jag kom på 69 plats totalt. Det är lite mer omkullkastande. Är det skämt eller allvar. Jag läser gång på gång, och det står så på resultatlistan. Det var ju flera tusen deltagare. Dock hur många av dem i Super Sprint Distance? Jag hittar inte informationen, och behöver den kanske inte heller för jag är så himla glad, att jag är på 69 plats hur som helst. Att jag överhuvudtaget är med och deltar. Att jag redan tänt på nästa år och inte vill släppa min position i vår lilla grupp. Ja, så underbart barnslig jag kan känna miig ibland och stolt. Det är jag som gör det. Det finns många, som är i min ålder, som inte alls håller på i närheten, som jag gör. Jag är stolt. Jag brukar säga, att prislappen för upplägget av ens liv kommer absolut inte direkt, utan sakta men säkert. Och vissa saker kan vara svåra att reparera. Dock alla mår bra av att röra på sig.

Att se hyn på en rökare t ex. Det syns inte när du är 20 år. Det syns knappt när man är 30 år heller. Börjar det synas tecken, när man är 40? Det är absolut fortfarande inom räddningszonen för en bra hy. Sen dag för dag, vecka för vecka och månad för månad som blir till år. Prislappen kommer. Likaså med övervikt och överförfettning. Den prislappen kommer. Hur många får hjärtinfarkt och strokes för att de har förfettade ådror? Livsstilen är helt avgörande.

Så får min del har jag sagt, att jag vill inte ha någon paus från en bra och hälsosam livsstil. Sommaren är nästan bäst för att unna sig att vara extra noga med att komma i form. Så livsstilen är utstakad.

Sommaren i övrigt i behagligt tempo delvis. Små neddimp på lite olika platser. Rörligt helt enkelt. I Vänersborg – min uppväxtstad och på landet i Dalsland. Själen känner igen sig och jag älskar det. Jag älskar vattnet, som lockar och jag vill simma. Den ena platsen efter den andra. Så lockar livet mig vidare. Några dagar ute vid Arholma. Å vad det var fint. Och nu….Ja, det är tur det blir vardag igen. Jag njuter av att ha fokus på nytt.

Hur vill du ha det i ditt liv? Känner du längtan efter att komma in i bra rutiner igen? Komma i form helt enkelt. Jag skriver HERBALIFE – vilket stöd till sitt bästa jag. Jag älskar enkelheten, känslan i kroppen efter att ha njutit av en shake i alla dess variationer. Att varenda dag förse mig med toppnäring – det gör att jag orkar leva det liv jag vill. Så enkelt. Mitt näringskit är alltid packat. Bara att greppa – så enkelt att ta med. Hur är det för dig? Dags att plocka upp planen för ditt bästa jag igen? Kanske göra den för första gången? Får jag hjälpa dig? Bums hör av dig! Jag älskar att bidra. Dessutom vill jag fråga – känner du någon, som du skulle vilja inspirera till att komma i form? Låta dem prova ett par dagar med näringen för att känna efter? Trivs de med detta upplägg? Ja, det är enkelt att kontakta mig – eva@vadenmark.com så kan jag hjälpa till.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.